Коментари

Вашето мнение е важно за нас

Споделете Вашите впечатления от парти агенция ПартиМиро – Пловдив или просто вижте какво казват другите за нас.

16 мнения за “Коментари”

 1. Празнувах рождения си ден при вас.Прекарахме си чудесно. И гостите ми са много доволни!

 2. Ваня Титова

  Здравейте всички вие, които търсите къде да празнувате, попаднали сте на най-подходящото място, с най-страхотния аниматор, който живее това, което работи!!! Беше невероятно!!!

 3. Благодарим на „Парти Миро“ за прекрасното тържество, което осъществиха благотворително в Комплекс за социални услуги „Св. Георги“!
  Направихте Коледата вълшебна за нашите деца и младежи със специални потребности!
  Усмивките грееха на лицата им!
  По Коледа стават чудеса……!
  БЛАГОДАРИМ!!!!!!!!!

  1. В едно зряло общество силните трябва да помагат на слабите, големите на малките, здравите на тези с проблеми. Благотворителността е благороден акт и привилегия на хората с възможности. Колкото пивече клиенти имаме, толкова повече ще помагаме, защото така е редно! Благодарим за хубавите думи, които осмислят положените усилия! Весели празници, нека всички живеем в радост и изобилие!

 4. Започнахме да комбинираме рождените дни по два в един, че не можем да насмогваме, но с добра организация става даже още по-добре. Какво по-голямо удовлетворение от добрите думи на доволния клиент! Сърдечно благодарим и до нови срещи! :-)

 5. Emo Grigorov

  За пореден път празнувахме рожден ден и със сигурност няма да е за последен – страхотна атмосфера, невероятно отношение и децата просто не искаха да си тръгват! Екипът е уникален и си заслужава да доставите едно невероятно и незабравимо изживяване на малките, пък и не само на тях! :) С най-сърдечни пожелания да продължите да създавате тези вълшебни моменти и занапред!

 6. Мариела

  Бяхме гости на рожден ден. За синът ми (14 год) беше страхотно забавление. Не по- малко забавно беше и за нас родителите. Два часа игри и смях с перфектната организация на аниматорът. Аплодисменти!!!

 7. Prasnuvahme rojden den v centara. Aplodismenti za animators, no nishto ostanalo ne se sluchi, taka kakto beshe ugovoreno. Imate pravopisni greshki v savetite za roditeli.

  1. Партито е нашата стихия! Споделете какво не е било наред, за да си вземем бележка. Вашето искрено мнение е важно за нас! И моля, пишете на кирилица!

 8. Здравейте,
  Една препоръка без лоши чувства – когато навън е свежо и топло времето, влизайки в затворено помещение веднага се усеща дали се проветрява. Съвета ми е просто да отваряте по-често, за да влиза свеж въздух. Мен ме лъхна неприятна миризма влизайки отвън.
  Успех с партитата! :-)

  1. Благодаря за забележката. Беше голяма лудница с две партита едновременно и е нормално. Обещавам да проветряваме повече :-)

 9. Марина

  Здравейте.
  Редовно ползвам услугите Ви за почасово забавление за децата ми. Разрешете ми да отправя една молба към Вас. Много често започна да ни се случва да сме се настроили с децата, че ще идваме в детския център и да оставаме разочаровани от факта, че центърът е зает за рожден ден, частно парти или друго. Чудесно е, че центърът е пълен и търсен от деца и родители, но молбата ми е следната: да слагате информация на сайта за планираната заетост на центъра, за да можем лесно да разбираме дали да се отправим към Вас или не :) Разбирам, че информацията може да не е достатъчно пълна и актуална, но поне ще дава някаква представа за часовете, в които центърът може да се ползва свободно.

  1. Здравейте! Благодаря Ви, че харесвате нашите услуги и няма проблем да ги използвате дори по време на парти, защото едната зала в повечето случаи е свободна. Също така може да ми се обаждате по телефона, когато решите да идвате, защото да направя такъв график е много сложно и трябва да го актуализирам през ден, а това си е голяма играчка и не виждам смисъл. Заповядайте, когато пожелаете :-)

 10. Цветана

  Днес празнувахме рожденият ден на дъщеря ми – останахме очаровани от програмата! Бъдете все на такова ниво!!!

 11. Мария Атанасиади

  Рождения ден на сина ми се превърна в незабравимо събитие както за децата така и за възрастните, благодарение на талантливия аниматор, артист и професионалист Миро. Прекрасно подбраната музика, игрите, фокусите, закачките, костюмите и атракциите му биха направили празник дори и обикновения ден.
  Благодаря, Миро!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Scroll to Top