Коментари

Вашето мнение е важно за нас, споделете Вашите впечатления от детски център PartyMiro – Пловдив или просто вижте какво казват другите за нас.

15 мнения в Коментари

 1. Стела казва:

  Празнувах рождения си ден при вас.Прекарахме си чудесно. И гостите ми са много доволни!

 2. Ваня Титова казва:

  Здравейте всички вие, които търсите къде да празнувате, попаднали сте на най-подходящото място, с най-страхотния аниматор, който живее това, което работи!!! Беше невероятно!!!

 3. Благодарим на „Парти Миро“ за прекрасното тържество, което осъществиха благотворително в Комплекс за социални услуги „Св. Георги“!
  Направихте Коледата вълшебна за нашите деца и младежи със специални потребности!
  Усмивките грееха на лицата им!
  По Коледа стават чудеса……!
  БЛАГОДАРИМ!!!!!!!!!

  • ПартиМиро казва:

   В едно зряло общество силните трябва да помагат на слабите, големите на малките, здравите на тези с проблеми. Благотворителността е благороден акт и привилегия на хората с възможности. Колкото пивече клиенти имаме, толкова повече ще помагаме, защото така е редно! Благодарим за хубавите думи, които осмислят положените усилия! Весели празници, нека всички живеем в радост и изобилие!

 4. ПартиМиро казва:

  Започнахме да комбинираме рождените дни по два в един, че не можем да насмогваме, но с добра организация става даже още по-добре. Какво по-голямо удовлетворение от добрите думи на доволния клиент! Сърдечно благодарим и до нови срещи! :-)

 5. Emo Grigorov казва:

  За пореден път празнувахме рожден ден и със сигурност няма да е за последен – страхотна атмосфера, невероятно отношение и децата просто не искаха да си тръгват! Екипът е уникален и си заслужава да доставите едно невероятно и незабравимо изживяване на малките, пък и не само на тях! :) С най-сърдечни пожелания да продължите да създавате тези вълшебни моменти и занапред!

 6. Мариела казва:

  Бяхме гости на рожден ден. За синът ми (14 год) беше страхотно забавление. Не по- малко забавно беше и за нас родителите. Два часа игри и смях с перфектната организация на аниматорът. Аплодисменти!!!

 7. stela казва:

  Prasnuvahme rojden den v centara. Aplodismenti za animators, no nishto ostanalo ne se sluchi, taka kakto beshe ugovoreno. Imate pravopisni greshki v savetite za roditeli.

  • ПартиМиро казва:

   Партито е нашата стихия! Споделете какво не е било наред, за да си вземем бележка. Вашето искрено мнение е важно за нас! И моля, пишете на кирилица!

 8. Анна казва:

  Здравейте,
  Една препоръка без лоши чувства – когато навън е свежо и топло времето, влизайки в затворено помещение веднага се усеща дали се проветрява. Съвета ми е просто да отваряте по-често, за да влиза свеж въздух. Мен ме лъхна неприятна миризма влизайки отвън.
  Успех с партитата! :-)

  • ПартиМиро казва:

   Благодаря за забележката. Беше голяма лудница с две партита едновременно и е нормално. Обещавам да проветряваме повече :-)

 9. Марина казва:

  Здравейте.
  Редовно ползвам услугите Ви за почасово забавление за децата ми. Разрешете ми да отправя една молба към Вас. Много често започна да ни се случва да сме се настроили с децата, че ще идваме в детския център и да оставаме разочаровани от факта, че центърът е зает за рожден ден, частно парти или друго. Чудесно е, че центърът е пълен и търсен от деца и родители, но молбата ми е следната: да слагате информация на сайта за планираната заетост на центъра, за да можем лесно да разбираме дали да се отправим към Вас или не :) Разбирам, че информацията може да не е достатъчно пълна и актуална, но поне ще дава някаква представа за часовете, в които центърът може да се ползва свободно.

  • ПартиМиро казва:

   Здравейте! Благодаря Ви, че харесвате нашите услуги и няма проблем да ги използвате дори по време на парти, защото едната зала в повечето случаи е свободна. Също така може да ми се обаждате по телефона, когато решите да идвате, защото да направя такъв график е много сложно и трябва да го актуализирам през ден, а това си е голяма играчка и не виждам смисъл. Заповядайте, когато пожелаете :-)

 10. Цветана казва:

  Днес празнувахме рожденият ден на дъщеря ми – останахме очаровани от програмата! Бъдете все на такова ниво!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.